Rally te voet en op het water

Teambuilding

Rally te voet en op het water

Rally-te-voet-en-op-het-water_0


Rally-te-voet-en-op-het-water_1Rally-te-voet-en-op-het-water_2Rally-te-voet-en-op-het-water_3Rally-te-voet-en-op-het-water_4

Rally-te-voet-en-op-het-water_5

Een ludieke zoektocht waarbij de deelnemers in kleine teams op speelse wijze kennis maken met het historisch centrum van Gent en nadien een tocht per boot maken op de Leie.

Voormiddag:

Onthaal van de groep door onze gids en assistent met een koffie en ontbijtkoek in een typisch restaurant. Briefing van het concept en opdeling in teams van +/- 4 personen. Elk team volgt aan de hand van een road book en plattegrond een uitgestippeld circuit in de Gentse binnenstad. Het traject leidt de deelnemers langs de meest idyllische en historische locaties. De deelnemers leggen binnen een opgelegde tijdsspanne een circuit af waar zowel vragen rond bezienswaardigheden, interactieve vragen als algemene kennis en behendigheid aan bod komen. Verschillende trajecten worden uitgewerkt (steeds in functie van de plaats van vertrek) en de teams vetrekken op verschillende tijdsintervallen om te vermijden dat teams elkaar onderweg kruisen.

Geen imposante entree of rode loper. Niets wijst erop dat achter de eenvoudige gevel van de Oude Houtlei een ingetogen klooster schuilt. "Een eiland, verloren in de draaikolk van een stad". Eenmaal over de drempel komt u in een intiem monasterium waarvan de historiek teruggaat tot 1278. Wat eeuwenlang een verborgen klooster was, geeft vandaag een stukje van zijn geheimen prijs. De sfeer is charmant, passend binnen de eenvoud van een neogotisch gebouw. Hier verzamelen we de teams waar een (licht) sportief luik het programma afsluit. de behendigheid van de deelnemers wordt beproefd bij het beoefenen van een aantal populaire oude Vlaamse volksspelen, zoals pudebak, struifvogel, toptafel,... . Tijdens de spelen wordt een aperitiefje aangeboden.

Aansluitend lunch in het monasterium, 3 gangen menu: huiswijn, water en koffie inbegrepen

Menuvoorstel

Tuinkerssoepje

****

Kip met dragon en Gruut bier 'amber', seizoensgroentjes

****

Appeltaartje

Namiddag

Vervolg van de rally op het water…

Elk team krijgt een boot (gemiddelde capaciteit: 4 personen/boot) gedurende 3 uur ter beschikking en legt hiermee een traject af op de Leie vanuit Gent centrum richting Sint-Martens-Latem. Elk lid van het team staat op zijn beurt aan het roer. Een vaarbrevet is niet nodig! Let goed op de details onderweg… Retour in Gent centrum en vervolgens prijsuitreiking vergezeld van een drankje in een typisch Gents café of restaurant (naargelang de verdere invulling van het avond programma).

Info

Minimum aantal deelnemers

10

Maximum aantal deelnemers

110

Duur

8 uur

Opmerkingen