Rally in de Kuip van Gent

Teambuilding

Rally in de kuip van Gent

Rally-in-de-Kuip-van-Gent_0


Rally-in-de-Kuip-van-Gent_1Rally-in-de-Kuip-van-Gent_2Rally-in-de-Kuip-van-Gent_3Rally-in-de-Kuip-van-Gent_4

Een ludieke zoektocht waarbij de deelnemers in kleine teams en op een speelse wijze kennis maken met het historische centrum van Gent.

Onthaal van de groep door onze gids en assistent met een koffie en ontbijtkoek in een typisch restaurant. Briefing van het concept en opdeling van de groep in teams van 4 à 6 personen. Elk team volgt aan de hand van een road book en een plattegrond een uitgestippeld circuit in de Gentse binnenstad. Het traject leidt de deelnemers langs de meest idyllische en historische locaties. De deelnemers leggen binnen een opgelegde tijdsspanne een circuit af waar zowel vragen rond bezienswaardigheden, interactieve vragen als algemene kennis en behendigheid aan bod komen. Verschillende trajecten worden uitgewerkt (steeds in functie van de plaats van vertrek) en de teams vetrekken op verschillende tijdsintervallen om te vermijden dat teams elkaar onderweg kruisen.

We verzamelen de teams op een centrale locatie waar een (licht) sportief luik het programma afsluit. De behendigheid van de deelnemers wordt beproefd bij het beoefenen van een aantal populaire oude Vlaamse volksspelen zoals Pudebak, Struifvogel, Toptafel,... . Tijdens de spelen wordt een aperitiefje aangeboden.

Tenslotte wordt elke deelnemer van het winnende team beloond met een pakket streekproducten.

Aansluitend lunch of diner op basis van streekproducten in een typisch restaurant: 3 gangen menu: 2 drankjes (wijn, bier, soft) en koffie inbegrepen

Menuvoorstel:

Slaatje van Gandaham en vers fruit

****

Stoverij met Gentse tripel, slaatje en frietjes

****

Koffie met Gentse Mokken

Info

Minimum aantal deelnemers

15

Maximum aantal deelnemers

onbeperkt

Duur

3u

Opmerkingen