Raften in historisch centrum van Gent

Teambuilding

Raften in het historisch centrum van Gent

Raften-in-historisch-centrum-van-Gent_0


Raften-in-historisch-centrum-van-Gent_1Raften-in-historisch-centrum-van-Gent_2Raften-in-historisch-centrum-van-Gent_3

Een tocht per raft doorheen het historisch centrum van Gent!

Per raft maken we een foto zoektocht in het historisch centrum van Gent Plaats van vertrek: ponton aan de Minnemeers (recht tegenover het MIAT museum) Verdeling in groepjes van 8 tot 10 personen per raft Elke deelnemer wordt uitgerust met een life jacket en in een tijdspanne van 2 uren varen we per raft doorheen Gent en passeren langsheen enkele van de mooiste plekjes en locaties die Gent rijk is.

Aansluitend bieden we een lunch of diner aan in een gezellig typisch Gents eetcafé

voorstel 1: 3 gangen menu voorbeeldmenu (dagsoepje met bio groentjes / spiesje van kruidig lamsgehakt met gebakken krieltjes of BBQ burger met frietjes / huisgemaakte brownie met vanille ijs)

voorstel 2: BBQ Inbegrepen: * ribbetjes, brochette van gevogelte, worst, lamskoteletjes, * papillot van vis * gegrilde halloumi (veggie) * pasta salade met zongedroogde tomaten, tabouleh en aardappel in des schil * rauwkost buffet met o.a. gemengde sla, tomaat, salade van wortel en kool met sauzen * brood assortiment

Optioneel: bovenstaande activiteit kan uitgebreid worden met één van volgende activiteiten (2 uur): A. vlottenbouw (buiten Gent centrum - Blaarmeersen): het bouwen in teamverband van een vlot met banden en planken. Nadien varen met het vlot en ronden we de activiteit af met een race.

B. teambuilding challenge (in Gent centrum - Baudeloo park) We voorzien een 5 tal spelen. Het is een challenge tussen de verschillende teams om de proeven tot een goed einde te brengen. De proeven worden aangepast volgens de doelgroep en de weersomstandigheden

Info

Minimum aantal deelnemers

10

Maximum aantal deelnemers

50

Duur

2 uur

Opmerkingen