Geurwandeling in Gent

Teambuilding

Een geurwandeling met aansluitend parfum workshop

Geurwandeling-in-Gent_0


Geurwandeling-in-Gent_1Geurwandeling-in-Gent_2Geurwandeling-in-Gent_3

Onze gids neemt u mee op een wel bijzondere anderhalf uur durende wandeling doorheen de Gentse binnenstad. Wij verkennen Gent waarbij enerzijds onze reukorganen getest en geprikkeld worden en anderzijds hebben wij oog voor de talrijke historische monumenten die de stad rijk is. Onze gids verschaft een woordje uitleg bij de belangrijkste gebouwen en locaties.

Op het programma staan onder meer een wandeling langs het Gewad, het Groot Begijnhof, de Vrijdagsmarkt,... Het traject van deze unieke wandeling is seizoensgebonden en wordt aangepast in functie van de bloeiperiode van bloemen en planten.

Aansluitend organiseren wij in samenwerking met een bekend parfum atelier een parfumdegustatie. De degustatie wordt afhankelijk van het aantal deelnemers in het atelier of in een apart pand georganiseerd in het centrum van Gent.

Tijdens deze parfumworkshop worden de deelnemers meegenomen op een fascinerende geurreis met als doel iedereen te begeleiden in de keuze van een uniek parfum dat perfect bij hem of haar past. Tijdens de selectie wordt iedereen steeds persoonlijk begeleid en geadviseerd. Nadat iedereen is geparfumeerd met zijn of haar favoriete geuren, volgt de bespreking van de gekozen parfums, telkens met een verrassende karakteranalyse.

Tijdens de workshop bieden wij de deelnemers een glaasje cava of rode wijn aan.

Elke deelnemer ontvangt een luxueus doosje met een flesje 50 ml eau de parfum (volgens de smaak van elke deelnemer).

Info

Minimum aantal deelnemers

5

Maximum aantal deelnemers

50

Duur

4u

Opmerkingen