Doorkruis de Leiestreek per 2CV

Teambuilding

Doorkruis de Leie streek in teamverband met een ‘eendje’

Doorkruis-de-Leiestreek-per-2CV_0


Doorkruis-de-Leiestreek-per-2CV_1Doorkruis-de-Leiestreek-per-2CV_2Doorkruis-de-Leiestreek-per-2CV_3Doorkruis-de-Leiestreek-per-2CV_4

Plaats van vertrek / retour: Kasteel van Ooidonk (Sint Martens-Leerne/Deinze).

 

In teams van 4 personen rijdt u zelf met een 2CV doorheen het idyllische landschap van de Leie streek . Een parcours langsheen rustige wegen en toeristische bezienswaardigheden wordt voor u uitgestippeld met onderweg een aantal leuke stops.

 

We starten of eindigen de dag met een lunch of diner (indien de lunch voor de rally wordt georganiseerd serveren wij een menu zonder alcoholische dranken). Deze activiteit is geschikt voor elke leeftijd, werkt motiverend en teamgericht, is niet afhankelijk van de weersomstandigheden en garandeert fun en tal van onvergetelijke momenten.

 

Verloop van de activiteit:

Welkom, briefing en uitleg ivm de techniek en veiligheid van de wagen. Deze briefing wordt door de tourleaders gegeven die de groep de hele dag begeleiden.

 

Samenstelling van de ploegen (4 deelnemers per wagen), vertrek van de deelnemers (één voor één) – de deelnemers rijden zelf (geldig rijbewijs verplicht).

 

Aan de hand van een road book vindt elk team zijn weg. Het traject bestaat uit meerdere etappes met een verschillende moeilijkheidsgraad (zodat er wat meer uitdaging is naarmate de dag vordert). Elke deelnemer heeft een actieve rol. Gedurende het parcours worden er verschillende stops ingelast met bijhorende teambuilding activiteiten.

 

Optioneel lunch of diner in een typisch restaurant in de Leie streek

Info

Minimum aantal deelnemers

16

Maximum aantal deelnemers

60

Duur

4 uur

Opmerkingen