Bier, chocolade en champagne rond de Sablon

Teambuilding

Bier, chocolade en champagne rond de Sablon!

Bier-chocolade-en-champagne-rond-de-Sablon_0


Bier-chocolade-en-champagne-rond-de-Sablon_1Bier-chocolade-en-champagne-rond-de-Sablon_2Bier-chocolade-en-champagne-rond-de-Sablon_3

Bezoek aan Brussel te voet met onderweg degustatie van diverse champagnes, bieren en chocolade.

De Zavel (Sablon) is de laatste jaren uitgegroeid tot één van de hotspots van Brussel. De talrijke exclusieve modezaken, antiquairs, trendy bars, restaurants en de diverse artisanale chocolade ateliers en bekende chocoladehuizen die hier een vestiging hebben, dragen bij tot dit beeld. We bezoeken de Sablon en omgeving waarbij enerzijds de culturele highlights belicht worden en anderzijds proeven we op 2 locaties uitgebreid diverse champagnes, bieren en chocolade.

Na een korte rondleiding van de Zavel organiseren we een degustatie in een gespecialiseerd atelier waar alles draait rond de passie van het proeven van chocolade en champagne .

Inbegrepen: degustatie van champagne (2 soorten) en chocolade. Dit is een mooi voorbeeld van food pairing en zal zeker in de smaak vallen.

Vervolg van de culinair getinte wandeling naar onze 2de locatie op de Zavel: restaurant Comics Café. De muren van dit unieke restaurant zijn gedecoreerd met afbeeldingen, schilderijen en getekende lithografieën van diverse meesters uit de Belgische stripwereld zoals Hergé, Uderzo, Morris, Moebius,... U vertoeft er als het ware in een museum.

Bierdegustatie van 3 artisanale bieren (3x15cl) vergezeld van een assortiment charcuterie, Belgische kazen, brood en boter.

Info

Minimum aantal deelnemers

10

Maximum aantal deelnemers

40

Duur

3u

Opmerkingen