Rally in historisch centrum van Brugge

Teambuilding

Rally in het historische centrum van Brugge

Rally-in-historisch-centrum-van-Brugge_0


Rally-in-historisch-centrum-van-Brugge_1Rally-in-historisch-centrum-van-Brugge_2Rally-in-historisch-centrum-van-Brugge_3

In een tijdperk waar de GPS alom aanwezig is, vergeten we al snel bepaalde basisvaardigheden zoals kaartlezen. In deze rally ‘back to basics’ verkennen de deelnemers, opgedeeld in teams, Brugge op een ludieke manier aan de hand van een roadbook en plattegrond.

Onthaal op een centrale locatie in Brugge met een kopje koffie. Briefing en opdeling van de groep in teams van +/- 6 personen. Vervolgens vertrekken 2 teams op hetzelfde ogenblik in tegenovergestelde richtingen, de volgende teams vertrekken met een tijdsinterval van enkele minuten. Bedoeling is om overlappingen onderweg te vermijden en een vlot verloop aan de diverse checkpoints te garanderen. Onderweg zijn er diverse checkpoints opgesteld waar enerzijds de behendigheid wordt beproefd en anderzijds de algemene kennis wordt getest.

Binnen het opgegeven tijdsbestek moeten de teams een circuit afleggen en zich op tijd aanmelden op het eindpunt.

Onderweg komen de deelnemers langs de meest idyllische hoekjes en wijken van de stad (een woordje uitleg bij de belangrijkste bezienswaardigheden is voorzien in het roadbook).

Op het eindpunt (de brouwerij 'De Halve Maan' of een alternatieve locatie) voorzien we een circuit met Oud-Vlaamse volksspelen (pudebak, struifvogel, mannetjesspel,…). De resultaten van deze laatste behendigheidsproef kunnen doorslaggevend zijn voor de finale uitslag!

De teams bezoeken gezamenlijk de brouwerij onder leiding van een locale gids (dit is de laatste nog actieve brouwerij in Brugge waar de Brugse Zot gebrouwen wordt). Onder het genot van een frisse Brugse Zot blond sluiten we de dag af met de prijsuitreiking voor het winnende team.

Optioneel:

Aansluitend lunch of diner in de brouwerij (diner is mogelijk vanaf 20 personen)

Menuvoorbeeld:

Scampi met sausje op basis van Brugse Zot en saffraan

Of

Slaatje van Brugse Zot bierpâté

****

Zalmfilet op wijze van de chef en een Celis witbier sausje

Of

Konijn bereid met Brugse Zot dubbel en aromaten

Of

Parelhoen gesmoord in Krieklambiek bier met fijne groenten

****

IJs soufflé met frambozen bier

Info

Minimum aantal deelnemers

15

Maximum aantal deelnemers

Onbeperkt

Duur

3u30m

Opmerkingen