Chocolade workshop als teambuilding in Brugge

Teambuilding

Chocolade Workshop Brugge

Chocolade-workshop-als-teambuilding-in-Brugge_0


Chocolade-workshop-als-teambuilding-in-Brugge_1Chocolade-workshop-als-teambuilding-in-Brugge_2Chocolade-workshop-als-teambuilding-in-Brugge_3

Een chocolade wandeling doorheen Brugge met aansluitend workshop.

Onthaal door onze gids op een, in onderling overleg te bepalen, locatie in het centrum van Brugge (hotel, busparking, station…). We maken een wandeling doorheen het historisch centrum van Brugge waarbij wij enerzijds oog hebben voor de talrijke historische monumenten en anderzijds maken wij kennis met de stad vanuit een gastronomisch oogpunt. Wij ontdekken een stad die zich trots de chocolade hoofdstad van België mag noemen. Brugge is meer dan 50 chocolade ateliers rijk en dit uit zich in een overvloed aan lekkernijen en lokale specialiteiten zoals het ’Brugse zwaantje’. Dit wordt aangeboden in de talrijke winkels die menig bezoeker weten te verleiden.

We eindigen onze wandeling met een chocolade workshop! Na wat uitleg over de samenstelling en het tempereren van chocolade gaan we zelf aan de slag met chocolade (duur workshop 1 uur). We eindigen met het proeven van deze lekkernijen vergezeld van een glaasje wijn.

Info

Minimum aantal deelnemers

10

Maximum aantal deelnemers

24

Duur

3 uur

Opmerkingen