Zeilwagenrijden & Kiting in Westende

Teambuilding

Zeilwagenrijden in combinatie met Kiting op het strand van Westende

Zeilwagenrijden-en-Kiting-in-Westende_0


Zeilwagenrijden-en-Kiting-in-Westende_1Zeilwagenrijden-en-Kiting-in-Westende_2Zeilwagenrijden-en-Kiting-in-Westende_3Zeilwagenrijden-en-Kiting-in-Westende_4

Zee en strand blijven een aantrekkingskracht uitoefenen op vele mensen. Hoe men die natuurlijk invult hangt af van persoon tot persoon, maar waarom niet eens een echt leuke & sportieve initiatie volgen? Eentje die u bijblijft, eentje waarbij u ervaart wat windkracht eigenlijk is?

Als dat al goed klinkt, dan zijn de initiaties Zeilwagenrijden & Kiting zeker op uw lijf geschreven!

Gedurende 2,5 à 3u gaan we aan de slag met beide sporten. Een strandzeilwagen is een voertuig op wielen, dat wordt aangedreven door het zeil dat wind vangt, en dat wordt bestuurd door een piloot. Het leuke aan zo een voertuig, is dat deze sneller kan gaan dan de wind. Na het optuigen en een kleine kennismaking met de zeilwagen passen we alles in de praktijk toe. Door de lage positie bij de grond geeft strandzeilen algauw een spectaculair effect.We doen in elk geval een alternatieve activiteit als de weersomstandigheden niet geschikt zijn om met de zeilwagen te rijden.

Ook de Kite controleren is kinderspel, en al snel kunt u hiermee figuren maken om zo de trekkracht van de wind in de armen te voelen! De benaming Kiting geeft al aan dat het hier een moderne variant betreft: de huidige Kites zijn inderdaad in niets meer te vergelijken met de "vliegers" van weleer. Vlot bestuurbaar kan men dankzij de kiting de mooiste figuren vormen. De activiteit Kiting is leuk en minder moeilijk dan je zou denken.

Waai eens lekker uit aan zee, maar op een speciale manier en sluit uw event af met een BBQ in met super zicht op zee!

Info

Minimum aantal deelnemers

10

Maximum aantal deelnemers

30

Duur

3u

Opmerkingen