SPEKTAKELDINERS‎ > ‎

MAGISCHE SPEKTAKELDINER IN BRUSSEL

Spektakel Diner

Brussels is magic

Magisch-spektakeldiner-in-Brussel_0


Magisch-spektakeldiner-in-Brussel_1Magisch-spektakeldiner-in-Brussel_2Magisch-spektakeldiner-in-Brussel_3Magisch-spektakeldiner-in-Brussel_4

Magisch spektakeldiner op de Brusselse Grote Markt!

Het spektakel diner wordt opgevoerd in een restaurant/brasserie gelegen op de Brusselse Grote Markt met zicht op het prachtige gotische stadhuis Deze gezellige typische Brusselse brasserie biedt een ideaal kader. Het interieur wordt aangepast aan het spektakel en creëert een extra bijhorende magische sfeer. Onthaal van de klanten aan de ingang door één van de artiesten.

Tijdens het aperitief, tussen elke gang en na de maaltijd, worden aan elke tafel verscheidene internationale goochelnummers opgevoerd door professionele artiesten. Bovendien zijn twee grote verrassings-acts voorzien in de loop van de avond en dit voor de hele zaal.

Het spektakel “BRUSSELS IS MAGIC” wordt opgevoerd door minimum twee professionele artiesten en aangepast naargelang de grootte van de groep. Tijdens het dessert worden de lichten gedimd en wordt het dessert aangevoerd op een karretje met Bengaals vuur. Het personeel is gekleed in aangepaste “magische” outfit. Er wordt bij het spektakel passende muziek gespeeld. Dit alles creëert een feestelijke en mysterieuze sfeer. Ook de menu presentatie in de vorm van een toverstukje past in dit "magische" kader.

Menuvoorstel:

(3 gangen menu inclusief aperitief, 2 streekbieren en koffie met pralines)

Huisgemaakte garnaalkroketten

Of

Bordje Belgische vleeswaren

****

Konijn klaargemaakt met Geuze bier en opgediend met kroketjes

Of

Vlaamse karbonaden klaargemaakt met bruin bier

Of

Zalm klaargemaakt in een wit bier sausje

****

Sorbet op basis van kriek bier

Of

Verfijnde Belgische chocoladetaart

Info

Minimum aantal deelnemers

20

Maximum aantal deelnemers

140

Duur

3u

Opmerkingen