Gent per historische tram, boot en koets

Avondprogramma

Bezoek aan Gent per historische tram, per boot en per koets!

Gent-per-historische-tram-boot-en-koets_0


Gent-per-historische-tram-boot-en-koets_1Gent-per-historische-tram-boot-en-koets_2Gent-per-historische-tram-boot-en-koets_3

Een ludieke verkenning van Gent gedurende 3 uur aan de hand van 3 unieke vervoersmiddelen!

We vangen het programma aan met een rondrit doorheen het historisch centrum van Gent gedurende 1 uur per paardentram (capaciteit 14-18 personen per paardentram).

Einde rondrit aan de aanleg kade aan de Korenlei vanwaar het vervolg van het bezoek aan Gent per boot geschiedt (rondvaart gedurende 40 minuten). Een gegidste rondvaart doorheen het middeleeuwse Gent op de Leie en de Lieve.

Na de rondvaart wandelen we richting het Gravensteen en stappen vervolgens aan boord van een historische tram voor een rit in Gent gedurende 45 à 60 minuten (duur afhankelijk van het type tram en verkeer). Onderweg verschaft onze gids een woordje uitleg. We rijden richting Muide, Rabot, Coupure en het Sint Pieters station. Vervolgens sporen we via de Kortrijksepoortstraat opnieuw naar het historische centrum van Gent richting Kouter en stappen af in de Sint Niklaasstraat of aan het Geraard Duivelsteen.

Optioneel: diner in een typisch restaurants in Gent centrum

Info

Minimum aantal deelnemers

14

Maximum aantal deelnemers

50

Duur

3u

Opmerkingen