Chocoladeworkshop in Gent

Teambuilding

Chocolade workshop in Gent

Chocoladeworkshop-in-Gent_0


Chocoladeworkshop-in-Gent_1Chocoladeworkshop-in-Gent_2Chocoladeworkshop-in-Gent_3

Maak uw eigen pralines!

Plaats van afspraak is een chocolade/kunst atelier in het centrum van Gent waar de workshop plaatsgrijpt. Ontvangst met een glaasje cava en aansluitend introductie en verschaft onze chef een woordje uitleg bij het concept.

Waag uw eerste stappen in uw chocolade carrière! Onder leiding van een professionele chef gaan we aan de slag en maken onze eigen chocolaatjes. Tijdens de workshop kan je genieten van een glaasje wijn. Rode wijn en chocolade is een zeer gesmaakte combinatie en een mooi voorbeeld van zogenaamde foodpairing.

Alle vervaardigde lekkernijen kunt u achteraf meenemen naar huis! Daarbovenop ontvangt elke deelnemer na afloop een doosje pralines Een schort en een koksmuts worden door ons voorzien (na afloop ontvangt elke deelnemer ook een recepten boekje) Plezier verzekerd!

Wij bieden 2 formules aan :

workshop 2 uur in deze workshop gaan de deelnemers zelf aan de slag: Inbegrepen: - welkomstdrankje naar keuze (cava, roomer, fruitsap) - glaasje wijn tijdens de workshop

workshop 1 uur deze workshop is een uitgebreide demonstratie/workshop formule waarbij de deelnemers in beperkte mate actief deelnemen. Inbegrepen: - glaasje wijn tijdens de workshop

Info

Minimum aantal deelnemers

10

Maximum aantal deelnemers

25

Duur

1 of 2 uren

Opmerkingen