Bier en een vleugje erotiek in Gent

Avondprogramma

Bier en een vleugje erotiek...

Bier-en-een-vleugje-erotiek-in-Gent_0


Bier-en-een-vleugje-erotiek-in-Gent_1

Bier-en-een-vleugje-erotiek-in-Gent_2Bier-en-een-vleugje-erotiek-in-Gent_3

Een klassieke wandeling met een pikante touch...

Onthaal van de groep door onze gids op het Zuid. Gent heeft zoals vele andere Europese steden zijn eigen “rosse buurt” of “red light district”. Onder leiding van onze gids maken we een 2 uur durende wandeling doorheen de historische verlichte binnenstad van Gent. We starten de wandeling op het Zuid waar op een steenworp vandaan het befaamde Gentse 'Glazen straatje' gelegen is waar de dames van lichte zeden nog steeds het oudste beroep ter wereld uitoefenen. Deze wandeling omhelst echter veel meer dan een wandeling doorheen de Gentse rosse buurt. De belangrijkste Gentse bezienswaardigheden en locaties zoals de St. Baafs kathedraal (buitenkant), het belfort, de St. Niklaas kerk, het stadhuis, de Vrijdagsmarkt,… komen ruimschoots aan bod. We eindigen de wandeling aan de Graslei en Korenlei.

Vervolgens transfer per boot, met onderweg een glaasje bubbels aan boord, richting Gruut brouwerij waar we de avond met een gastronomisch 3 gangen diner afronden. In deze gezellige unieke stadsbrouwerij (de lokaal gebrouwen bieren zijn uniek omdat ze geen hop bevatten, maar gebrouwen worden op basis van een kruidenmengsel) wordt er niet alleen bier gebrouwen, maar vooral ook bier geserveerd met een vleugje (artistieke) erotiek.

Na een korte toelichting over het brouwproces en degustatie van een eerste biertje (Gruut Wit bier), nemen we plaats aan tafel voor een gastronomisch 3 gangen menu waarbij de gerechten klaargemaakt worden op basis van huisgebrouwen bier.

Menuvoorstel:

(3 gangen menu inclusief 3 biertjes en koffie)

Biersoepje met diverse broodsoorten, boter en smout

****

Gentse stoverij met Gruut klaargemaakt, met frietjes, salade, mayonaise met proevertje amber Gruut

of

Warme beenhesp met Provençaalse saus, slaatje en frietjes

****

Huisgemaakte Tiramisu met proevertje bruin

Info

Minimum aantal deelnemers

15

Maximum aantal deelnemers

130

Duur

+/- 2 u

Opmerkingen