HOPPAS in Brugge

Avondprogramma

HOPPAS in Brugge!

Hoppas-in-Brugge_0


Hoppas-in-Brugge_1Hoppas-in-Brugge_2Hoppas-in-Brugge_3Hoppas-in-Brugge_4

1 uur durende rit per paardentram doorheen Brugge inclusief een stop voor een bier degustatie en een diner met HOPPAS!

Onthaal door onze gids (1 per 25 personen) aan het hotel of op een, in onderling overleg bepaalde, locatie (parking, station,...) in het centrum van Brugge en aansluitend 1 uur durende rondrit per paardentram doorheen het historische Brugge. We eindigen de rondrit in een typisch Brugs cafeetje (bv. De Garre) met een typisch Brugs biertje. Onze gids/bieroloog verschaft tijdens het proeven een kort woordje uitleg.

Aansluitend korte wandeling naar het restaurant waar we het diner nemen. Dit gildenhuis dateert uit 1450 en werd omgetoverd tot een charmant restaurant dat zijn authenticiteit heeft behouden en een mooi zicht op de Brugse Reien biedt. Onze gids verlaat de groep bij aankomst in het restaurant.

Als diner opteren we voor een nieuwe formule: HOPPAS, dit zijn tapas op basis van typische Belgische gerechten/ingrediënten die als hoofdgerecht worden geserveerd: Tapas als hoofdgerecht worden Hoppas. Opmerking: indien gewenst kan er een dessert aan deze formule worden toegevoegd (mits meerprijs).

U kiest 4 verschillende hoppa’s voor het hoofdgerecht en 3 verschillende hoppa’s voor het dessert. U kan u een keuze maken uit onderstaande gerechten:

Keuze mogelijkheden (4) voor het hoofdgerecht: 1 drankje naar keuze (Brugse Zot bier of glaasje huiswijn) & mineraal water inbegrepen

Cocktail van grijze garnalen met 'Rodenbach' mayonaise (koud) / Gerookte en gekruide makreel en uiencompote met 'Westmalle' bruin Trappist (koud) / Paling in 't groen (warm) / Mosselen (warm) - enkel in het seizoen / Gedroogde Vlaamse ham met meloen gemarineerd in Frambozenbier en authentieke paté (koud) / Stoverij op z'n Vlaams met 'Brugse Zot' bruin (warm) / Steak met frietje / Varkenshammetje met Torhoutse mosterdsaus (warm)

Keuze mogelijkheden (3) voor het dessert: koffie of thee inbegrepen Vanille ijs met warme chocolade saus / Warme appeltaart met ijs / Gepocheerd peertje met chocoladesaus en advokaatsaus / Chocolade gebakje met speculoos ijs / Seizoensfruit met ijs van cuberdons /

Brusselse wafel met slagroom / Crème brûlée

Info

Minimum aantal deelnemers

13

Maximum aantal deelnemers

58

Duur

3u

Opmerkingen