Gastro walk Brugge - VIP

Avondprogramma

Gastro walk Brugge - VIP formule

Gastro-walk-Brugge-Vip_0


Gastro-walk-Brugge-Vip_1Gastro-walk-Brugge-Vip_2Gastro-walk-Brugge-Vip_3

Gastro-walk-Brugge-Vip_4

Bezoek aan Brugge met gids, onderweg proeven we in 3 verschillende top locaties de Vlaamse keuken. We starten met een rondvaart per privé boot of een rondrit per koets

Verloop van de avond:

Onthaal door onze gids(en) op een door u gekozen locatie in het centrum van Brugge (hotel, parking, station,...). Aanvang van het bezoek aan de historische binnenstad van Brugge.

Rondvaart per privé boot (duur 30’) of rondrit per paardentram (duur 60’) met een glaasje bubbels aan boord. Vervolgens wandeling Brugge “by night” langsheen de verlichte straten, monumenten en pleinen van de stad. Op het traject verschaft onze gids een woordje uitleg bij de belangrijkste bezienswaardigheden zoals de Markt met het belfort, de Burg met het gotisch Stadhuis en de Heilige Bloed basiliek, de Vismarkt, de Dijver,... .Op deze wandeling dineren uw gasten in drie top restaurants gekenmerkt door een eigentijds of juist authentiek en luxueus kader.

Voorgerecht in restaurant 't Huidevettershuis Dit voormalig ambachtshuis van de leerlooiers gilde biedt een uniek historisch kader met zicht op de Brugse Reien

Voorgerecht (seizoensgebonden), inclusief een drankje naar keuze (Brugse Zot blond of frisdrank)

Fijne Waterzooi van Noordzee vis

Of

Carpaccio van rundvlees met eigen marinade

Of

Garnaalkroketten met krokant slaatjet

Na het voorgerecht zetten we onze tocht verder naar onze tweede locatie. Onderweg vertelt onze gids enkele sappige anekdotes en verschaft een woordje uitleg bij de belangrijkste bezienswaardigheden die ons pad kruisen.

Het hoofdgerecht wordt opgediend in het gastronomisch top restaurant De Florentijnen of gelijkaardig

Hoofdgerecht (seizoensgebonden), inclusief een drankje naar keuze

Lamsbout met kruidenkorst, groene mosterd, gegratineerde aardappeltjes en

Of

Kabeljauw met rode wijn sausje en pancetta

Na geproefd te hebben van deze gastronomische gerechten, zetten we onze tocht verder naar ons eindpunt. In het laatste restaurant genieten we van een lekker dessert met een hartverwarmende koffie in een eigentijds kader.

Dessert, inclusief een drankje naar keuze (bier, wijn, soft, koffie, thee)

Moelleux van bittere chocolade

Of

Sabayon van kriekenbier

Of

Clafoutis van Jonagold appeltjes

Info

Minimum aantal deelnemers

15

Maximum aantal deelnemers

55

Duur

5 uur

Opmerkingen