Gastro walk Brugge - Standaard

Avondprogramma

Gastro walk Brugge - standaard formule

Gastro-walk-Brugge-Standaard_0


Gastro-walk-Brugge-Standaard_1Gastro-walk-Brugge-Standaard_2Gastro-walk-Brugge-Standaard_3

Bezoek aan Brugge met gids, onderweg proeven we op 3 verschillende locaties de echte Vlaamse keuken.

Verloop van de avond:

Onthaal door onze gids(en) op een door u gekozen locatie in het centrum van Brugge (hotel, parking, station,...). Aanvang van het bezoek aan de historische binnenstad van Brugge, We wandelen richting het Walplein waar de laatste, nog actieve brouwerij van Brugge gevestigd is: "Brouwerij De Halve Maan". In deze brouwerij, waar vandaag nog steeds De Brugse Zot gebrouwen wordt, leidt een lokale gids ons rond in een unieke wereld van hop en mout. Deze brouwerij is sinds 1856 een vaste waarde in Brugge en zes generaties van de brouwersfamilie Maes volgden elkaar sindsdien op.

Voorgerecht, inclusief een drankje naar keuze (Brugse Zot blond of frisdrank)

Scampi met sausje op basis van Brugse Zot en saffraan Of Slaatje van Brugse Zot bierpâté

Na het voorgerecht zetten we onze tocht verder naar onze tweede locatie. Onderweg vertelt onze gids enkele sappige anekdotes en verschaft een woordje uitleg bij de belangrijkste bezienswaardigheden die ons pad kruisen. Het vervolg van de avond vindt plaats in een typisch Brugs restaurant.

Hoofdgerecht, inclusief een drankje naar keuze (bier, wijn, soft)

Mosseltjes met Belgische frietjes Of Waterzooi van kip verrijkt met Brugs witbier Of Vlaamse karbonaden klaargemaakt met bruin bier Of Konijn met kriekbier sausje Of Noordzee vispannetje

Na geproefd te hebben van deze Vlaamse specialiteiten, zetten we onze tocht verder naar ons eindpunt. In het laatste restaurant genieten we van een lekker dessert met een hartverwarmende koffie.

Dessert, inclusief een drankje naar keuze (bier, wijn, soft, koffie, thee)

Soesjes met chocolade saus Of Belgische chocolademousse Of Vanille ijs met warme Belgische chocolade en slagroom Of Huisgemaakte appeltaart met vanille ijs

Info

Minimum aantal deelnemers

25

Maximum aantal deelnemers

Onbeperkt

Duur

4u

Opmerkingen